joi, 8 octombrie 2009

piure de cartofi cu sos de rosii si piu piu

azi m-am apucat ca de obicei de inovat, si totusi a iesit ceva comestibil, am folosit un piept de pui dezosat, 3 cepe rosii mici, 1 ardei , sare , piper, boia, patrunjel , 1 cana de apa si bulion de rosii iar ca si garnitura un piure de cartofi(am folosit si lapte si smantana dupa gust) ;). am calit cepele si ardeiul in 3 linguri de ulei si am adaugat boiaua. din piept am facut carne tocata si l-am pus la calit :) apoi am adaugat apa si l-am lasat sa fiarba, in final adaugand sucul de rosii si condimentele (am uitat sa mentionez ca am folosit si putina vegeta).
am trecut la piure, aceeasi reteta clasica si banala, dar in momentul zdrobirii cartofilor am ales blenderul si cartofii au iesit ca si cascavalul care se intinde :P am adaugat laptele si smantana si a iesit suuuperb ;)
am sa ma conving de cele spuse daca de data aceasta prietenul meu o sa manance acest fel de mancare :) am uitat sa mai adaug ca puteti adauga un vin ;) sau un desert :)

Un comentariu: