Blatul e acelasi ca la toate torturile postate de mine pana acum(), doar de fiecare data umplutura difera si ornamentele :D.
Crema am facut-o in felul urmator:
- 250 g branza de vaci;
- 600 g smantana dulce batuta frisca cu 2 linguri de zahar;
- 50 g zahar;
- 10 blaturi de gelatina(aprox. 15 g);
- 50 ml de waldmeistersiroup (specialitate nemteasca, un fel de sirop de lamaie);
- fructe: struguri, portocale, piersici, kiwi;
Blatul se taie in jumatate, se pune blatul in tava detasabila in care l-am copt, se pune jumatate din crema, se adauga fructele cubulete, si inca un sfert de crema.Se niveleaza si se adauga blatul.Restul cremei se toarna deasupra si se niveleaza.Se patreaza la rece cam 4 ore :)
Pentru ornat am folosit:
- 200 g frisca dulce;
- struguri, portocale si migdale felii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu